Nyhed

Tirsdagens Sikre Champions League anbefaling…

Jubii, så blev det tirsdag og første runde i denne sæsons udgave af Champions League. Der vil med garanti komme en masse seværdige kampe. Vi har selvfølgelig også kigget på denne præstigesfyldte turnering.

Salzburg – Genk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får det højeste Odds på dette udfald…

Salzburg er det hold i Østrig der er klasser bedre end alle d øvrige i den østriske Bundesliga. De har både det bedste hold og den bedste økonomi og den bliver ikke ringere med dette års deltagelse.

Det er dog en svær gruppe de er landet i, da både Liverpool og Napoli også ligger i gruppen. Vi vurderer dog, at de vil ende som 3’er foran dagens gæster fra Genk og dermed gå videre i EL. Det bliver en sikker hjemmesejr i dag.

*

Genk blev mestre i sidste sæson, men har haft lidt svært ved at overfører styrken til denne. De har sikkert haft denne kamp i tankerne, da de tabte til Charleroi i weekenden, men det er ikke kun den kamp der har sendt de forkerte signaler.

Vi tror ikke at Genk får nogen point overhovedet i denne gruppe, dertil anser vi de andre hold til at være mindst et niveau bedre, når det kommer til dagens hjemmehold – og flere niveauer i forhold til Napoli og Liverpool.

Salzburg – Genk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får det højeste Odds på dette udfald…

To Top