Nyhed

Tirsdagens Sikre Betting forslag fra redaktionen…

Der er mildt sagt ikke meget kød på programmet, men vi har dog fundet et par spil i de lidt lavere rækker i England, hvor de har mange turneringer og kampe gennem en sæson – næsten uanset hvilket niveau man spiller på. Her er det National League North vi har taget fat i.

King’s Lynn – Leamington = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

King’s Lynn ligger i toppen som nr. 2 i rækken, med kun 4 point op til førerholdet. Da der kun er et hold der ryger direkte op, er det nu at King’s Lynn igen skal få fart på. De havde et lille formdyk i oktober måned, men det ser ud til at være vendt nu.

Hjemme foran egne fans er de stadig ubesejrede og er rækkens næstbedste til denne metier. Efter 8 kampe foran egne fans, er det blevet til 5 sejre og 3 gange remis. I dag kommer den 6 sejr, mod et noget modløst mandskab.

*

Leamington ligger nr. 7, med kun 3 point ned til stregen. Turneringen er stadig ung, men sålænge at formen er nærmest udenfor rækkevidde, så ser det faktisk lidt sort ud for gæsterne.

Kun 1 sølle point er det blevet til i de seneste 6 kampe og en score på 4-18, det giver ikke mange forhåbninger op til dagens kamp. Det er i hvert fald svært for os på redaktionen, at tro på point til gæsterne i dag og i denne periode.

King’s Lynn – Leamington = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top