Sikre

Tirsdagens “Sikre” anbefaling…

Efter en mandag med “Fuldt Hus” er dagens første anbefaling denne tirsdag, dagens “Sikre” spil, som vi har hentet i den trediebedste engelske række, der i daglig tale kaldes for League One.

Charlton – Peterborough = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan hente DIN fede Bonus hos den Nye Bookie…

Charlton har haft en god sæson indtil videre og har seriøse ambitioner om oprykning – og det virker indtil nu, at de har noget at have det i. Kun 3 nederlag i de første 17 kampe er godkendt, og det placere dem på en nuværende 4. plads.

Deres defensiv er ikke ligaen bedste, men tilhører den bedre del og hjemme på The Valley forære de sjældent noget væk. Kun 1 gang i denne sæson, har de måtte skuffe deres trofaste fans. det var da de tabte tabte hjemme til Wigan i september.

*

Peterborough har ikke samme udebanestyrke som Wigan og ligger da også placeret både under dem og dagens hjemmehold fra Charlton. 7. pladsen er der hvor de er placeret og det er faktisk ikke så skidt endda.

Men formen er bare for svingende og på udebane er det nærmest helt galt. Her er det nærmest sjældent at de vinder og har da heller ikke prøvet det endnu i denne sæson.

Scoren er på 7-9, så de står meget tæt defensivt på udebane og går efter det ene point – men det betyder også, at sandsynligheden for at de vinder – stort set ikke er til stede. Vi tror ar Charlton får hul på bylden og defensiven hos Peterborough.

Charlton – Peterborough = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan hente DIN fede Bonus hos den Nye Bookie…

To Top