Nyhed

Tirsdagens Sikre anbefaling fra Serie A…

Vintertid betyder helt klart også vintertemperaturer og de stod lige udenfor døren hertil morgen. Når man først kan se sin egen ånde, så ved man det er ved at være tid for lange underør. Men i Serie A kan man stadig gå med korte rør.

Vi kan lige nævne, at vi nu har ramt den “Sikre” de seneste 9 dage og går selvfølgelig efter DK rekorden på 12 dage i streg, som vi selv er indehaver af.

Brescia – Inter = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brescia er på ingen måde kandidat til mesterskabet, som dagens gæster er det. Det er nok snarere Serie B der spøger i kulissen. Brescia ligger nr. 15 kun 1 point fra stegen. Det har ikke været lutter lagkage for mandskabet i denne sæson.

Så efter opryknings gejsten har lagt sig, så er Brescia langt hen af vejen et Serie B mandskab. De har kun vundet 1 opgør foran egne fans i denne sæson indtil videre og i dag kommer et af de mest formstærke mandskaber på besøg. Det kunne godt blive en massakre.

*

Inter har fokus rettet et sted hen og det er mod sejre. Og det har de lykkedes med langt hen af vejen. Kun Juventus og Barcelona har slået dem med 2-1 i begge opgør. Senest sendte de Dortmund hjem i Champions League med et 2-0 nederlag.

Så Inter har både høj national og international klasse og de skal nok prioritere den rigtige opstilling til dette opgør, så de igen får alle 3 point. Juventus ligger nr. 1 med kun 1 points forspring, så mesterskabet er stadig en del af fokus – også.

Brescia – Inter = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top