Sikre

Tirsdagens “Sikre” anbefaling fra League One…

Efter en god mandag med “Fuldt Hus” begiver vi os ud på denne tirsdag, hvor det også ser ud til at der ligger en masse guld og venter og dagens første anbefaling er en ren foræring.

Bristol R – Wigan = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du få GRATIS Champions League spil på kr. 100,- 

Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Bayern München og Real Madrid.
Du modtager et gratis Liveoddsvæddemål til værdien af dit største før-kampvæddemål (maks. gratis Liveoddsvæddemålsværdi 100 kr) til at anvende som indsats på et Liveoddsmarked på Bayern München v Real Madrid.
Dit gratis Liveoddsvæddemål er først tilgængeligt, når kampen starter.
For at anvende dit gratis Liveoddsvæddemål skal du bare tilføje et Liveoddsvalg til kuponen, når kampen starter, og vælge muligheden ‘Anvend gratis væddemål’ ved siden af valget.


Bristol R
sæson er forlængst færdigspillet og en placering i den bedste halvdel var hvad det blev til i denne sæson. Der har heller ikke været meget spræl i holdet i en længere periode, med kun 2 sejre i de seneste 10 kampe.

Da man gik ind i marts måned så det stadig lovende ud, men et hav af pointtab har sendt dem væk fra de sjove pladser og vi vurderer, at dette vil blive en kamp med badetøfler og kun den nødvendige professionalisme.

*

Wigan har sikret sig oprykningen, men det har ikke taget brodden af deres gode form. De går efter at vinde rækken, hvilket også økonomisk skæpper ret godt i kassen.

Wigan har kun tabt et opgør i deres seneste 6 kampe og det var ude til hjemmestærke Portsmouth, i de øvrige kampe har de tromlet modstanderne ned med flermåls sejre. Sådan en kommer der også i dag, men vi spiller bare lige på.

Bristol R – Wigan = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du få GRATIS Champions League spil på kr. 100,- 

To Top