Nyhed

Tirsdagens Sikre anbefaling fra League One…

Udvalget er i dag en smule speget, men heldigvis følger vi med i utroligt mange rækker på BettingNews redaktion. Så vi føler os ganske fortrolige på de dage, hvor selv de store ligaer ikke spiller og i dag er det Englands 3. bedste række vi har fat i.

Doncaster – Shrewsbury = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Doncaster har haft en noget middelmådig sæson og ligger i den midterste 1/3 af rækken. Men det er faktisk tæt i rækken endnu og fra 15. pladsen er der kun 5 point op til play-offs pladserne. Så en længere god periode vil kunne gøre en forskel.

Men det virker ikke på os på redaktionen som om der er oplæg til det. Der er for mange svipsere og det gælder også for hjemmekampene. Man tabte til formsvage Sunderland og vandt efterfølgende over Oxford – som heller ikke har nogen form.

Så det er meget comsi-comsa med Doncaster og på redaktionen fornemmer vi, at Doncaster igen vil svigte deres hjemmepublikum og højest få det ene point. 1/3 af hjemmekampene er da også endt remis.

*

Shrewsbury ligger en plads bedre end dagens hjemmehold og formen er nok stort set den samme. Dog med et lille plus til dagens gæster. Schrewsbury har kun haft 2 nederlag i deres seneste 10 turneringskampe, så formen er opadgående.

På udebane har de spillet 11 kampe og fået point i de 8 af dem. Så de er ikke så nemme at have på besøg, hvis man som hjemmehold går efter alle 3 point. Vi er ret overbeviste om, at Schrewsbury fortsætter deres stime med point i deres kampe og det betyder, at de ikke taber dette opgør.

Doncaster – Shrewsbury = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top