Nyhed

Tirsdagens Sikre anbefaling fra Jupiler League…

Vi starter op i det chokolade producerende land Belgien, hvo det er et af de bedste hjemmehold i Jupiler League, der i dag får besøg. Selv om gæsterne ikke er helt ringe på udebane, så ser vi alligevel en hjemmesejr som sikker.

Charleroi – KV Mechelen = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Charleroi har ikke haft de bedste oplevelser i det nye år, men det er der også rimelige årsager til. Dels har de spillet 2 af deres kampe på udebane og så har de mødt et stærkt Club Brügge mandskab hjemme. De er dog stadig med i det gode selskab og er placeret som nr. 5 før denne runde.

Nå de spiller er de klart bedre end ude. Ud af 11 kampe er kun tabt og 7 vundet. Scoren hedder 18-8 og det må siges at være tilfredsstillende for et mellemhold. Charleroi skal nok blande sig i mesterskabs slutspillet i denne sæson.

*

KV Mechelen kæmper for at komme op blandt de 6 mandskaber der skal slås om medaljer. Men det har knebet en del i 2020 at få det til at spille. Mechelens store udfordring er bl.a defensiven. De lukker alt for mange mål ind. Så selv om man selv kan ramme målet, har det ikke været nok.

Senest tabte KV Mechelen til Cercle Brügge, som vi på redaktionen betragter som det ringeste mandskab i rækken. Så selv om det var på udebane, så er dagens hjemmehold langt stærkere end Cercle Brügge og det kunne ende med en massakre.

Charleroi – KV Mechelen = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top