Nyhed

Tirsdagens “Sikre” anbefaling fra England…

Mens vi venter på de mange landskampe fra hhv. UEFA Nations League og diverse træningskampe med samme, så er der i dag tirsdag virkeligt ikke meget at vælge imellem, sm man føler sig forholdvis komfortabel med at spille. Derfor er der kun en enkelt anbefaling i dag.

York – Chester = X2 = Odds 1,50
Spillt hvor du får SUPER BONUS på 122%…

York fik en fin start på sæsonen, men den er blevet afløst af nærmest krise på det seneste. Så nu ligger man i den nederste halvdel og med kun små 5 point ned til stregen. Så der skal til at ske noget.

Hjemme på Bootham Crescent har man spillet 7 kampe, hvoraf 3 er tabt, en enkelt remis og 3 sejre. Men de 3 hold der blev besejret her, var af en noget ringere kvalitet end dagens gæster. Vi tror højest på et point.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Chester ligger nr. 5, med i alt 8 sejre efter de første 16 runder. De 6 af dem er kommet foran egne fans på hjemmebane, hvor man kun har tabt et enkelt opgør indtil nu i sæsonen.

På udebane er det heller ikke så ringe. Kun 2 nederlag efter 7 kampe på fremmed græs og 2 sejre. Så det er sjældent at de forlader banen som tabere. Vi er ret sikre på at det heller ikke sker i dag – men om de vinder er lidt sværere at spå om.

York – Chester = X2 = Odds 1,50
Spillt hvor du får SUPER BONUS på 122%…

To Top