Nyhed

Tirsdagens Sikre anbefaling fra England…

Der er ikke så mange kampe i dag er stor interesse, men vi har dog fundet 2 opgør frem, som vi mener at der er god energi i og penge at hente. Begge dagens anbefalinger er hentet i den engelske National, som er 5. bedste niveau.

Vi indrømmer da gerne på redaktionen, at vi nyder denne periode med masser af sol, varme og kolde drinks. Da det er et All-Inclusive hotel, så er det bare at bestille og nyde – man kan sagtens få overskud på Betting, det er denne årlige rejse et bevis på.

Woking – Torquay = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Woking har optur i denne periode og har kun sat en kamp til der endte i nederlag – ellers har det været ren optur – Dt har sendt dem helt tops i rækken. Woking er faktisk også på en slags optur.

For de er rykket op fra National South til denne sæson og forskellen på disse 2 rækker er ikke lige så stor som længere oppe. Kun i den første runde var der nervøsitet at spore og det kostede – den nervøsitet er erstattet af selvtillid. De vinder også i dag

*

Torquay er kommet jævnt fra start og har hentet sejre i halvdelen af deres kampe. Det har placeret dem midt i rækken – men turneringen er lang og det kan stadig både går godt og skidt.

De er som hjemmeholdet, gode til at finde vej til målet og har scoret mange mål. Til gengæld er de meget gavmilde foran eget mål, hvor de har lukket et hav af mål ind. 

Så ingen tvivl om at det er 2 hold der gerne vil spille offensivt, men defensivt mangler Torquay stadig noget at få rettet op på og det er ikke klaret til i dag.

Woking – Torquay = 1X = Odds 1.40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..
.

To Top