Nyhed

Tirsdagens “Sikre” anbefaling fra CL…

Vi starter tirsdagens anbefalinger op med et opgør fra Champions League, men nok ikke det der er mest fokus på, men stadig med 2 store hold fra deres respektive landes turneringer.

Lyon – FC Barcelona = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du kan prette flere konti hos samme Bookie…

Lyon er i glimrende form i den hjemlige liga og har kun et nederlag i ligaen i deres seneste 10 kampe. Kampen spilles hjemme på Parc Olympique, hvor de gør en rigtig god figur.

Bare ikke i Champions League, hvor de kun har opnået remis og det gjorde de i alle 3 gruppekampe. Her var modstanden bestemt ikke af samme kaliber som dagens gæster.

Selvfølgelig bliver det et tæt opgør og vi tror da heller ikke på et målorgie. Men vi har svært ved at forestille os et Lyon hold, der kan matche FC Barcelona, der forlængst har indstillet kanonen mod dette opgør.

*

FC Barcelona har kun tabt i pokalen i en meget lang periode. Men de er stadig med og den står på returopgør mod Real Madrid, efter 1-1 hjemme på Camp Nou. Men i ligaen er de næsten urørlige.

Dette er Champions League og her har FC Barcelona det bedste mandskab af disse 2 hold. Men det skal j afgøres over 2 opgør, så man kan godt forestille sig at spanierne er en smule mere defensive, end når de mødes på Camp Nou.

Men vi mener på redaktion, at de nok skal tilspille sig tilstrækkelige med chancer og score på 1-2 af dem. Det vil i den sidste ende efter de 90 minutter være nok til en sejr.

Lyon – FC Barcelona = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du kan prette flere konti hos samme Bookie…

To Top