Sikre

Tirsdagens “Sikre” anbefaling fra BN…

Tirsdagens første anbefaling er i kategorien den “Sikre” og her er valget faldet på en kamp fra den lille engelske pokalturnering, som du skal finde hos din Bookmaker under Checkatrade Trophy.

Bradford – Rotherham = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomstbonus…

Bradford vil som de fleste andre hold i denne turnering, spare nogle enkelte spillere. Men da truppen er rimelig skadesfri er det heller ikke det store problem for Bradford.

Det er ikke en knald-eller-fald kamp som Bradford ellers er meget gode til, da de første kampe er et gruppespil. Derudover spiller de hjemme på Valley Parade, hvor de har en god form og gør det ganske glimrende. Vi tror på deres videre avancement.

*

Rotherham er nærmest historisk ringe på udebane og det er næsten heller ikke anderledes i denne sæson.  De kæmper også pt med et formdyk, som har kostet dem i League One, så idag bliver der sparet spillere.

Selvom det er en anden form for kamp end en almindelig turneringskamp, hvor begge hold spiller i League One, så er Bradford en hel del stærkere i denne sæson og ligger nr. 3, 5 point foran Rotherham.

Bradford – Rotherham = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Velkomstbonus…

To Top