Sikre

Tirsdagens “Sikre” anbefaling af Experterne…

Det er godt nok lidt af en udfordrende dag for en Better, når man ikke lige er typen der bare kaster mønter efter hvad som helst. Vi har dog fundet lidt guf og den første er hentet i Englands Checkatrade Trophy.

Exeter – Yeovil = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får en masse X-tra god Service…

Exeter kan godt være tilfredse med starten af sæsonen, hvor de er med i toppen af ligaen efter, at de første runder er afviklet. Nu er dette ikke Legue Two, hvor begge dagens hold befinder sig, men i en af de små pokalturneringer, som kaldes for Checkatrade Trophy.

Da begge klubber godt ved, at både Liga Cup’en og FA Cup’en er meget svære terræner for dem, så er det disse så pokalturneringer, der kan give dem en trofæ på hylden – så der er faktisk fokus på dem.

Exeter er gode hjemme og vil stille med et kompetent mandskab, selvom det nok ikke bliver start 11-eren der vil være flest fra. Men 2 geled er slet ikke så tosset i Exeter, som satser en del på udvikling af unge talenter.

*

Yeovil har rigeligt at se til og ville ønske, at de havde fået samme start på League Two, som hjemmeholdet. Og der er også lukket en hel del mål ind i eget bur – så der er en del at arbejde med.

Yeovil har også lidt udfordringer med skader, trods det er tidligt på sæsonen og vi skal nok ikke forvente for meget fra deres kant. Vi tror deres fokus er på turneringen, med en så ringe start.

Så må denne Pokalturnering komme i anden række og bare håbe på det bedste og lidt mirakler – for de udvalgte spillere, der stiller til start i dette opgør.

Exeter – Yeovil = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får en masse X-tra god Service…

To Top