Sikre

Tirsdagens “Sikre” anbefaling å BN…

Så er vi nået til endnu en periode hvor der vil komme en masse landsholdsbold og dermed kun turneringskampe fra de lavere ligaer i Europa og en del pokalkampe – så vi er ikke specielt opstemte på redaktionen.

Vi har dog fundet en enkelt anbefaling frem til denne tirsdag og den første er hentet i den næstbedste belgiske række, som skal findes under Proximus League hos di Bookie.

Cercle Brügge – Leuven = 1 = Odds 1,80
Spillet hos verdens bedste LIVE Bookmaker med langt de fleste kampe…

Cercle Brügge er lillebroderen til “Club Brügge” og har altid haltet en smule efter den klub i belgien, de fleste gerne vil slå. De har så også måtte lide den tort, at de røg ned for nogle sæsoner siden og skal arbejde sig tilbage til landets bedste niveau.

Men det ser faktisk ud til, at i denne sæson er muligheden bestemt til stede og de har givet sig selv en god position, i forhold til at slås med om oprykning. Hjemme har de kun tabt et opgør i denne sæson og vi tror ikke på, at nr. 2 kommer her.

*

Leuven er ret overbevisende hjemme, men har på udebane til gengæld kun opnået 1 point, så her har de store kvaler når de går på banen.

I dag møder de så et historisk stærkt hjemmehold, som er i god form og har en stærk defensiv. Kun 1 mål har hjemmeholdet lukket ind i deres 4 kampe – modsat Leuven der kun har scoret 3 gange på fremmed græs. Hjemmeholdet henter alle 3 point.

Cercle Brügge – Leuven = 1 = Odds 1,80
Spillet hos verdens bedste LIVE Bookmaker med langt de fleste kampe…

To Top