Nyhed

Tirsdagens Sikre African Cup of Nations anbefaling…

Ingen tvivl om, at det er et meget sparsomt program der tilbydes til Bettere i dag. Vi har dog fundet et interessant opgør, midt i alt ligegyldigheden, som vil give et godt afkast, når vores anbefaling er gået igennem.

Angola – Mali = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Angola har både gjort det bedre end forventet – men også ringere. De spillede remis mod Tunesien, hvor de klart var underdogs, men spillede en flot defensiv kamp. I den forudgående kamp mod Mauritanien skuffede Angola.

Her var det også en defensiv indstilling der lå bag holdets taktik, selv om de faktisk er et bedre hold end det mauritanske. Men det skyldes, at Angola ikke rigtigt kan noget frem ad banen og der stort set kun forsvarer sig.

Dagens modstandere er stærke offensivt hvilket igen vil betyde, at Angola vil stå utroligt lavt. Men Mali hr vist evnen til at score og det forventer vi også at de gør i dag og så er det slut for Angola i denne omgang.

*

Mali topper gruppen med en sejr og en remis. De sejrede sikkert med 4-1 mod Mauritanien, som de have en fest imod. I kampen mod Tunesien spillede de på det ene point, som de også fik.

Mali er gode til at score mål og vi skal hele 10 kampe tilbage for, at finde en kamp hvor de ikke scorede. Og det er som regel mere end 1 mål de scorer. Så med tanke på Angola’s elendig offensiv og Mali’s velspillende ditto – er udfaldet givet på forhånd.

Angola – Mali = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top