Sikre

Tirsdagens Premier League Sikre anbefaling…

Vi starter med et opgør fra den bedste engelske liga, med 2 mandskaber der begge ser ud til hurtigt at komme op i gear. Begge har fået 4 point i de 2 første kampe, men de ligger i hver sin ende af ligaen – det vil gøre udslaget.

Brighton – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få Bonus…

Brighton ligger nr. 15 og har 6 point ned til Bournemouth lige under stregen. Vi tror dog ikke på en nedrykning med den nuværende trup og den løbende udvikling af holdet. De er blevet langt mere stabile i deres resultater.

I dag får de så besøg af et af de store hold fra toppen. De har lige mødt Leicester på udebane og her endte det med 0-0. Så de har en defensiv som kan stå imod. Hjemme slog de Arsenal med 2-1 i runden før.

Så hvorfor tror vi så på gæsterne kan man så tænke. Men vi så mere et Brighton der kæmpede med alt hvad de havde end et hold der spillede fodbold. Selvfølgelig spiller de fodbold, men de har det svært med at være spilstyrende. Vi tror det gør udfaldet mod et gæstende hold der har en opadgående kurve.

*

Machester Utd. ligner et hold der har fået ændret på flere af de udfordringer der var før krisen. Det virker meget mere sammentømret og viljestærkt end vi har set før. Måske har de fået snakket godt og grundigt igennem i Corvid-19 pausen. Der er stadig masser af opbakning til den norske manager Solskjaer.

United spillede lige op med Tottenham (1-1) og var faktisk det bedste hold i det meste af 2. halvleg. Det var da også her de fik hentet det enlige mål Tottenham scorede i 1. halvleg.

Så der er masser af moral på holdet og formkurven er opadgående – Manchester United virker igen mere og mere som det hold vi kendte fra Fergusson tiden – men der er dog stadig et stykke vej derop.

Brighton – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få Bonus…

To Top