Nyhed

Tirsdagens Premier League Bonus spil…

Der er ikke helt så mange hold der har skilt sig ud i toppen af den engelske Premier League, som det i nogle sæsoner har været tilfældet. Det plejer at være 6-7 stykker, men i denne sæson er det kun 4. Så der er nogle af de “store” hold der har skuffet – men ingen af dem er med i dette opgør.

Crystal Palace – Bournemouth = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får højeste Odds på dette udfald…

Crystal Palace lå for bare 5 runder siden med helt oppe i toppen af Premier League og lignede en begyndende overraskelse. Men i de seneste 5 kampe er de bl.a løbet ind i hold som Liverpool, City, Leicester og Chelsea – som er de 4 hold der har skilt sig ud i toppen..

Det var dog en for stor munduld og alle kampene endte med nederlag. Mod Arsenal hentede man dog det ene point. Så Crystal Palace er røget ned i midten af rækken, hvor de fleste også havde forventet de ville ligge.

De kan nu igen begynde at sætte point ind på tavlen og krybe op i gen, for mandskabet er slet ikke så ringe endda, men mangler dog noget i forhold til de bedste. Vi er ikke i tvivl om, at de fra i dag igen begynder at vinde kampe – især hjemme.

*

Bournemouth ligger med 1 point og et par placeringer over dagens hjemmehold – men de har heller ikke haft æren af, at møde de øverste 6 hold i ligaen, indenfor de første 13 runder.

Kun Arsenal og City har de mødt, så ud fra den betragtning vil de ryge længere ned, når de skarpe hold står på den anden side af midterlinjen. I dag er hjemmeholdet dog ikke lige så skarpt som topholende, men hjemme på Selhurst Park i London, har de fleste hold det svært.

Crystal Palace – Bournemouth = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får højeste Odds på dette udfald…

To Top