Nyhed

Tirsdagens Premier League Bonus anbefaling…

Tirsdagens “Bonus” er nok en anbefaling flere vil være imod. Vi har dog nørdet begge mandskaber og sæson igennem og vi har en lidt anden opfattelse af, hvem der kan ende som vinder af dette opgør – i den sidste ende – for det bliver nok ret tæt.

Crystal Palace – Southampton = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Crystal Palace har haft en ganske glimrende sæson og skal ikke bekymre sig om nedrykning, som det ser ud nu. Placeringen som nr. 9, er måske en tand højere end forventet, men absolut fortjent. Især på udebane har de været en positiv oplevelse. 

Hjemme har de måske manglet en smule og det er også derfor at de ikke tættere på de sjove placeringer. Hvis der ikke kommer mere end enkelte point ind på kontoen, så vil de hurtigt ende i ingenmandsland, hvor de hverken kan nå det ene eller andet.

Vi tror højest på 1 point i dag, hvilket også har været det mest hyppige i en længere periode. 5 ud af de seneste 10 kampe er endt med en pointdeling for Palace – så det resultat er ret nærliggende.

*

Southampton har fundet en forrygende form og kun Liverpool har en bedre i denne periode. Ligeledes skal man også se på de mandskaber som de har slået i den seneste periode. Her kan nævnes mandskaber som Chelsea, Tottenham og Leicester – så helt uefne er Southampton ikke.

Southampton er også ret effektive på fremmed græs. Kun 4 ud af 11 kampe er tabt og de 5 er vundet. Så Southampton virker helt klart som et mandskab der er ved at skabe en helt ny fremtid, der kommer til at bestå af succes. Det bliver nok tæt, men vi tror simpelthen ikke på, at Højbjerg og Southampton taber i dag.

Crystal Palace – Southampton = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top