Bonus

Tirsdagens Pokal Bonus fra Italien…

Også i denne anbefaling har vi tiltro til et mandskab der i den grad har skuffet. Men det virker til, at der er rettet op på tingene og pilen igen peger i den rigtige retning. Spørgsmålet bare så om det er for sent at ende helt til tops.

Juventus – Inter = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds.

Juventus ser ud til at have fundet melodien igen og er tilbage på rette kurs. Og så ved de fleste at de er rigtig svære at have med at gøre. Dette er pokalen og den har stor fokus i Italien og naturligvis også for sidste års mestre. Dette er den 2. kamp af 2 i semifinalen, hvor den første kamp endte med resultatet 1-2.

Så Juventus har fordelen af både hjemmebanen og resultatet af det første opgør. Men vi har ingen tro på, at Juventus vil sætte farten ned og på hjemmebanen vil de sejre. De har tabt en gang til Inter i sæsonen og det kommer ikke til at ske igen i denne.

*

Inter ligger bedre i turneringen end Juventus, hvilket ikke mange ville have troet. Men der har været en stort set konstant god form og der er ikke smidt mange unødige kampe på gulvet. Man sendte endda Milan ud af pokalen i 1/4 finalen og derfor trak Inter i Semifinalen. I turneringen vandt Inter med 2-0, men det her jo pokalen.

Og med tanke på resultatet af det første møde, så skal Inter med et 1-2 nederlag virkelig have en god dag på kontoret. Så det ser lidt svært ud for Inter og Chrstian Eriksen mål om at nå til finalen og på redaktionen tror vi ikke at det vil lykkedes i denne sæson.

Juventus – Inter = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds.

To Top