Frække

Tirsdagens nytårs “Frækkert” fra Experterne…

Tirsdagens “Frækkert” har masser af dansk islæt, en kamp der er hentet i den engelske Premier League. I denne sæson har vi nærmest historisk mange spillere i England og ikke mindst Premier League, hvor de gør det godt.

Huddersfield – Stoke City = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får den højeste bonus til nytårets spil..

Huddersfield ligger placeret i midten af tabellen 3 pladser end dagens gæster. Og det skyldes ikke mindst hjemmebanen Kirklees Stadium i Huddersfield, hvor kun topholdene formår at hente alle 3 point.

Tottenham, Chelsea og City vandt deres kampe her, men de øvrige 6 har givet point til Zanka og Huddersfield. På udebane er de meget sårbare og med 20 kasser imod sig, har Zanka og Co. nogle udfordringer.

Dem har de meget bedre ved at klare hjemme på Kirklees Stadium og med tanke på gæsternes dagsform og formåen i det hele taget, tror vi på alle 3 point til Zanka og Huddersfield.

*

Stoke City er Premier League’s ringeste udehold, med kun 1 sejr og 2 gange remis. Og scoren på 9-21 er blandt de ringeste og i det hele taget har defensiven set rigtig rodet ud indtil nu.

Stoke City er suverænt det hold der har lukket flest mål ind. Hele 9 flere end dem der har lukke næstflest mål ind. Så ingen tvivl om, at defensiven er udfordret og slet ikke kommet på plads til denne sæson. Vi tror slet ikke på dem i dag.

Huddersfield – Stoke City = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får den højeste bonus til nytårets spil..

To Top