Frække

Tirsdagens norske “Frækkert” fra BN…

Dagens anden anbefaling, er som overskriften indikerer, hentet i den norske turnering. Her er det landets næstbedste række OBOS-ligaen som lægger kamp til og her har vi ikke samme favorit som bookmakerne.

Viking – Aalesund = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som Ny kunde…

Viking ligger pt. nr. 2 i den næstbedste række, efter nedrykningen fra Eliteserien efter sidste sæson. Det burde de også, da der er rimelig stor niveauforskel på den bedste og næstbedste række i Norge.

8 kampe har givet 6 sejre, 1 enkelt remis og et nederlag. Det er vel godkendt og giver forhåbninger om en evt. oprykning efter sæsonen. Det er nr. 1 og 2. der rykker direkte op. Men dagens gæster har de det dog svært med.

*

Aalesund har det godt med Viking, som de har vundet over de seneste 2 gange de har besøgt Viking Stadion i Stavanger. I det hele taget har de et godt greb på Viking’erne.

Aalesund ligger nr. 1 og har endnu ikke tabt en kamp i denne sæson. 6 sejre og 2 gange remis. De rykkede også ned efter sidste sæson. På udebane har de gjort rent bord og udebane er de slet ikke så tossede til, med det koncept de spiller med.

Umiddelbar ville de fleste vælge hjemmeholdet, men vi syntes at Viking stadig mangler en del, til at kunne matche Aalesund i denne periode. Og vi ser et tæt opgør, som sagtens kan ende remis, men vi tror ikke på en hjemmesejr.

Viking – Aalesund = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du får den Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top