Bonus

Tirsdagens League Two Bonus på BN…

Så er vi smuttet over på den britiske ø England, hvor vi har taget et kig på det 4. bedste niveau, hvor vi har fundet et opgør mellem et super stærkt hjemmehold og et eledigt udehold – i hvert fald i den seneste periode.

Harrogate – Colchester = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid får Dagens Højeste Bonus…

Harrogate har fundet formen frem på det helt rigtige tidspunkt og er på vej op til de sjove placeringer. Kun 2 nederlag i de seneste 8 kampe viser, at Harrogate igen har fundet melodien. Især hjemme har de fundet et koncept, der fungerer og giver sejre. Det var ellers en af de mere sjældne oplevelser i efteråret.

Med kun en håndfuld point op til 7. pladsen og en forrygende form, så kan vi sagtens se Harrogate lege med om oprykning efter endt hoved turnering. Harrogate stopper ikke op i dag og selv om det er hjemme fornemmer vi, at det nye koncept virker – i hvert falder nok til en sejr i dag .

*

Colchester ligger måske ikke til nedrykning lige i denne periode, men der er kun et par mandskaber i mellem dem og nedrykningsstregen. Men selv om der stadig er en del luft ned til stregen, så bliver deres ambitioner ikke bakket op af deres form – som må betragtes som ringe.

Selvfølgelig får de point hist og her men med kun 1 sejr i de 10 seneste runder, så virker det ikke lovende for Colchester. De 5 af kampene er endt med nederlag, så det ser mere og mere sort ud for dagens gæster. De overlever sikkert nok i det lange løb, men i dag taber de med stor sandsynlighed.

Harrogate – Colchester = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid får Dagens Højeste Bonus…

To Top