Sikre

Tirsdagens League One Sikre kamp…

Vi starter på det 3. bedste niveau i England, hvor det er 2 mandskaber fra den øverste 1/3 der tørner sammen i denne anbefaling. Men det er også 2 mandskaber hvis form stritter i hver sin retning.

FLYTTET TIL I MORGEN

Doncaster – Accrington = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Doncaster ligger i den sjove ende af tabellen, hvor det er ud til at ende i de ender i Play Offs. Der er elvfølgelig et stykke vej endnu, men formen har været god længe. Det er ikke så tit at Doncaster smider alle 3 point og hjemme er det kun sket 2 gange i denne sæson.

Til gengæld kan de se tilbage på 9 sejre, hvilket gør dem til et af de bedste hjemmehold i ligaen. Efter en serie på 5 sejre i streg, tabte de på udebane til Fleetwood, til trods for at de var foran. Det ser vi dog ikke som en formnedgang og det var trods alt på fremmed græs – det er det ikke i dag.

*

Accrington er også med fremme, men har en del pint op til 6. pladsen, som er den sidste plads til Play Offs. Det er ikke fordi Accrington har været dårlige, de har bare ikke været helt oppe i en periode og hentet for mange remis’er. Det har naturligvis sat dem tilbage i forhold til de øverste hold, som dagens hjemmehold tilhører.

I dag er det ude og havde formen ikke været så ustabil og nedadgående, så ville faktisk have givet Accrington en mulighed for remis. Men som det ser ud i denne periode, så er vi ikke i tvivl om at Doncaster henter alle 3 point og fortsætter deres gode form. Vi tror ikke på at Accrington går hele vejen, de virker allerede en smule slidte i betrækket.

Doncaster – Accrington = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top