Nyhed

Tirsdagens League One “Frækkert” på BN…

Dagens afsluttende anbefaling er ikke hentet i Champions Leagie, men i den 3. bedste engelske række League One, hvor vi mener at have fundet et godt Odds, som Bookmakerne har sat for højt efter vores mening – endda til vores favorit.

Portsmouth – Charlton = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og odds…

Portsmouth har nærmest været ustyrlige i denne sæson League One og ligner et hold der kan fører tingene igennem, hvis de kommer fornuftigt igennem julens hårde kampprogram. Men indtil videre ligger de solidt nr. 1.

Kun 1 nederlag efter 19 kampe aler sig eget sprog. og det nederlag ligger lidt over 2 mdr. tilbage. Så det er et formstærkt hold der tager imod gæsterne fra Charlton og vi forventer endnu en sejr hjemme på Fratton Park i Portsmouth.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Charlton er også i god form og ligger placeret som nr. 6, 10 point efter hjemmeholdet. Charlton er også blandt de hold der scorer mange mål, men defensiven er slet ikke lige så stærk som hjemmeholdets.

Det er på udebane at forskellen på de 2 hold er størst. Charlton har kun vundet 4 udekampe, mens hjemmeholdet har vundet 8 ud af de 10 runder er spillet på fremmed græs. Vi forventer et tæt opgør, hvor begge hold scorer – men hvor Portsmouth ender med at løbe med alle 3 point.

Portsmouth – Charlton = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og odds…

To Top