Frække

Tirsdagens League One Frækkert på BN…

Her er der tale om en kamp, hvor der kæmpes om både direkte oprykning, men også direkte nedrykning – så begge mandskaber burde være dybt motiveret inden kampstart. Men med en så stor formforskel virker udfaldet ret lige til og derfor har vi givet gæsterne vores tegn i denne anbefaling.

Wigan – Sunderland = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

Wigan kæmper en desperat kamp for ikke at ryge ned i League Two, men vi fornemmer at det ender med en nedrykning efter endt sæson. Intet er selvfølgelig afgjort endnu og der er også tæt i bunden af League One på nuværende tidspunkt. Der er kun 4 point fra bundholdet til det hold der ligger lige over stregen. Men hvis Wigan ikke skal ende med Sorteper, så skal de til at skifte gear.

Men hjemme på DW Stadium har det været lidt pinligt i denne sæson. Med 19 kampe på eget græstæppe, har de kun formået at hente 3 sejre og 5 gange remis. Det betyder at de har hele 11 gange på DW Stadium i denne sæson – indtil videre. Vi tror at de fortsætter i dag med at smide point væk på hjemmebanen og vi tror også at det bliver alle 3 point. Dagens gæster er både bedre og meget motiveret.

*

Sunderland ligger og balancerer mellem en direkte oprykning og 3 pladsen. Der er kun 7 runder tilbage før dette opgør og nummer 4 ligger en pæn bid efter. Så det er nu de skal slå til, hvis de skal tro på en direkte oprykning, som de slå med bl.a Peterborough om at få. Formen er godkendt og Sunderland har ikke tabt i en længere periode, så formen er rigtig god.

På udebane har de gjort det godt gennem hele sæsonen. Efter 19 udekampe, har de kun tabt et opgør og det var tilbage i februar, hvor de tabte til Shrewsbury ed 1-2. Så Sunderland har et rigtigt godt udebane koncept, som har virket for dem i denne sæson. Skadeslisten er minimal, så vi vurderer at det mandskab de stille med til dette opgør, sagtens kan slå Wigan, som ikke har meget at byde ind med på eget græstæppe.

Wigan – Sunderland = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top