Nyhed

Tirsdagens League One Bonus spil…

Vi er i dagens Bonus kategori taget over den engelske kanal og set nærmere på en af de mere spændende kampe i League One. Her er det topholdet der er blevet lidt ustabilt, der skal se de kan holde den nuværende gode placering.

Wycombe – Fleetwood = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Wycombe ligger nr. 2, med 3 point op til topholdet og et point ned til nr. 3, som skal ud i Play Offs. Wycombe er ikke kommet i dårlig form, efter de ellers lagde ud med bask og bram. Men deres udebanestyrke er falmet gennem sæsonen og derfor er de blevet indhentet af de øvrige hold.

I dag er det hjemme og her er de blandt ligaens absolut bedste mandskaber. 11 sejre og kun 1 nederlag efter 15 hjemmekampe viser, at styrken er stadig til stede hjemme. Wycombe henter alle 3 point igen i dag og sikre sig sin placering.

*

Fleetwood havde faktisk også en rime god start, men her er det gået endnu mere tilbage. Fleetwood er som Wycombe klart bedst hjemme og er da også ligaens 4. bedste hjemmehold. Men vil man rykke op, skal man også kunne vinde på udebane.

Det er kun lykkedes 3 gange indtil videre i denne sæson og 6 ud af 12 udebane kampe er tabt. Selv om formen er på samme niveau som hjemmeholdet, så skal Fleetwood spille på udebane mod rækkens bedste hjemmehold. Udfaldet kan kun gå en vej og det er til en hjemmesejr, men vi har garderet os med en evt. remis.

Wycombe – Fleetwood = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top