Frække

Tirsdagens landskamps “Frækkert”…

Så er vi ved at være ved vejs ende i denne omgang med træningskampe for de respektive landshold og vi kan igen snart se frem til de ordinære og noget normale kampe, at skulle nørde igennem . Vi slutter derfor af med en af disse.

Tyskland – Brasilien = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Tyskland har vist en smule ujævnheder i den senere tid, men det er selvfølgelig også en periode hvor nogle af de sekundære spillere får chancen og der udskiftet også en del i kampene.

Senest da Tyskland mødte Brasilien kan de fleste nok huske, var en ydmygende oplevelse for det ekvibrillistiske og fodboldelskende folk og landshold. Og ydmygelsen blev ikke mindre da det skete i Brasilien under deres seneste afholdte VM.

Så Tyskerne kan gå på banen med den i baghovedet og vi tror ikke på redaktionen, at tyskerne nødvendigvis vil stille i stærkeste opstilling, men deres næstbedste del af holdet er også i verdensklasse -men det er en kamp vi helt sikkert skal se.

*

Brasilien har alt at vinde efter den tabte kamp til VM på hjemmebane og mon ikke de er ekstra motiveret for, at levere en helt anden type præstation i dette opgør.

De har spillet fornuftigt i deres hidtidige træningskampe, hvor de senest slog Rusland med 3-0. England havde de spillet lige op med i efteråret og de har sat et stærkt mandskab sammen i denne periode.

Dette vil ikke være en træningskamp for Brasilien – dertil har de for meget ære på spil, i netop dette opgør. Og spillerne kan være helt sikre på, at de bliver målt og vejet lidt mere i dette opgør.

Det bliver en kamp med masser af nerve fra sydamerikanerne og masser af ære. Og vi tror på redaktionen, at denne motivation kontra tyskernes eksperimenter, vil få lige præcis den afgørelse der falder ud til brasilianernes fordel.

Tyskland – Brasilien = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

To Top