Frække

Tirsdagens landsholds “Frækkert” fra BN…

Det er i aften at det endelige slag skal stå og hvem håber ikke på, at vi igen gør god figur og ender med at være det land der snupper denne plads til VM i Rusland, som vil de fleste til at glemme en evt. lige så dårlig sommer igen.

Irland – Danmark = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får markedets bedste landsholds service…

Vi så i Parken at Irland ikke var særligt dygtige til at skabe hverken kampen eller chancer. Kun de gange hvor danskerne enten smed bolden væk eller stod i ubalance, kom de tæt på noget. Men det var ikke mange gange.

I forvejen har de ikke været så gode hjemme foran egne landsmænd på Aviva Stadium i Dublin. Kun en kamp i kvalen lykkedes det dem at vinde her og det var over Moldova. Så det er ikke en fæstning det danske landshold skal besøge.

*

Danmark har faktisk ikke tabt de seneste 5 gange de har spillet på udebane og i kvalen vandt Danmark de sidste 3 med tilsammen 8-2 i score. Så det ser bestemt ikke så slemt, selvom Irland er bedre end både Montenegro, Armenien og Kazakhstan.

Men fungerer vores defensiv i samme omfang som i Parken, vil Irerne skulle blotte sig på et eller andet tidspunkt. Det er det de danske drenge tålmodigt skal vente på, men selvfølgelig også prøve at udnytte de chancer som opstår undervejs.

Det var vi ikke helt gode nok til i Parken og i denne slags kampe får man altså ikke så mange chancer. Men på redaktionen tror vi på, at Danmark kender sin besøgelsestid og henter alle 3 point, efter nogle udnyttede blottelser i det irske forsvar.

Irland – Danmark = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får markedets bedste landsholds service…

To Top