Frække

Tirsdagens kolde schweiziske “Frækkert”…

Dagens “Frækkert” er hentet i den bedste Schweiziske liga Super League, hvor det er de to tophold der her tørner sammen og vi vurderer på redaktionen, at der er en ny mesterskabskandidat på vej i denne sæson.

Young Boys – Basel = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får kr. 2.000,- hos den Nye Bookie i Startbonus…

Young Boys kommer fra Schweiz, som i denne periode oplever kuldegrader helt ned til 20 minusgrader, så man skal nok ikke forvente et udsolgt stadion i aften.

Det er semifinalerne i den Schweiziske Cup “Swish Cup”, som spilles over en kamp – så der skal findes en vinder i aften. Kampen spilles på  Stade de Suisse i Bern, hvor Young Boys holder til og her er de rigtig svære at have med at gøre.

De 3 seneste gange Basel har gæstet Stade de Suisse er de taget hjem med et nederlag og det vil ske i igen i aften. Young Boys er i forrygende form og topper da også Super League, som er den bedste række i landet. De ender helt sikkert i finalen.

*

Basel virker lidt tunge i benen her i 2018 og har slet ikke haft den samme succes på banen som man plejer på disse kanter. Fair nok at tabe til Manchester City i CL – men 0-4 viser nogle uheldige tegn.

De tabte da også deres efterfølgende kamp i ligaen hjemme til St Gallen og det har fået en del panderynker frem hos fans og klubledelse. På udebane har de dog gjort det godt, men dagens hjemmehold er bare en tand bedre i denne periode.

Young Boys – Basel = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får kr. 2.000,- hos den Nye Bookie i Startbonus…

To Top