Nyhed

Tirsdagens Jule Frækkert på BettingNews…

Endnu en kamp er valgt fra den tyske Bundesliga og her er der formegentlig dansk deltagelse. En kamp vi skal se på redaktionen, mellem 2 af de mandskaber der kan tage mesterskabet, da det stadig er meget tæt i toppen.

Dortmund – RB Leipzig = 2 = Odds 3,25
Her kan du oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Dortmund vandt deres sidste opgør i CL og det betød at de smuttede forbi Inter, der tabte til FC Barcelona. Dermed fortsætter Dortmund i CL i det nye år. I Bundesligaen kører det også på skinner og formen er god. 

Derfor kan det sikkert undre mange, at vores valg er faldet på gæsterne, når det hele er så lyserødt i Dortmund. Men vi fornemmer et mandskab der er ved at være slidte og i CL kampen var der nogle fejl og udfald, der sendte disse signaler. 

Men det er også meget spille med i så mange turneringer og det skal slide på mandskabet. Der har så også være nogle skader, så der er nogle spillere der er trukket mange veksler på. Det er en balance at få det til at gå op og i dag tror vi ikke, at ligningen går op for Dortmund.

*

RB Leipig ligger nr. 2 indtil videre, kun 1 point efter topholdet fra Gladbach. Der er hele 4 point ned til dagens hjemmehold på 3. pladsen, så et nederlag vil ikke betyde at de mister 2. pladsen.

Men når Leipzig gæster andre hold i den tyske Bundesliga, så er de skide irriterende at have på besøg. De har tabt et opgør på udebane til Freiburg, men har vundet 5 og spillet en enkelt remis. Det gør dem til Bundesligaens bedste udehold.

Formen er også ligaen bedste med 5 sejre i streg hjemme/ude og en score på 22-6. Vi ved godt at denne anbefaling kan virke som “Småt brændbart”, men vores mavefornemmelser leder os hen på en udesejr – også selv om den ikke er oplagt.

Dortmund – RB Leipzig = 2 = Odds 3,25
Her kan du oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top