Sikre

Tirsdagens italienske Sikre anbefaling…

Vi starter med et spændende opgør, hvor begge mandskaber i den grad har noget at kæmpe for og derfor helt klart må været motiveret. Det er dog 2 forskellige fortegn de kæmper for, da gæsterne kæmper for at overleve og hjemmeholdet gerne vil sikre sig en af de europæiske placeringer.

Lazio – Torino = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Lazio er nationalt rigtig godt med, men internationalt er der stadig et stykke vej op til de bedste. Det så man klart, da et af Europas bedste mandskaber, Bayern München, besøgte det Olympiske Stadion i Rom. Her blev det til lidt af en ydmygelse med et nederlag på 1-4. Godt nok lavede Lazio et selvmål, men da var de allerede bagud med 0-3.

Igen i dag er de hjemme på det Olympiske Stadion, men til gengæld er det en helt anden type modstander. Her kan de helt sikkert være med og med en stort set skadesfri trup, så er det jo bare om at vælge og vrage for træneren. Hjemme i Rom vinder Lazio over dagens gæster.

*

Torino kæmper lidt med at overleve i bunden, men er dog stadig lige over stregen. Men så stor er margin heller ikke til holdet under, så Torino skal til at komme i gang. Og der har været fremgang at spore og de seneste kampe har da også givet point. Men i dag ser mulighederne for dette nærmest umulige ud.

De seneste 6 kampe har givet point, Men det har været efter 5 gange remis og en enkelt sejr. Men det har også være nok til at sende dem over stregen, så fastholdes denne form, så har Torino en chance for at blive i Serie A. Men i dag må de tage til takke med oplevelsen – og ingen point.

Lazio – Torino = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top