Sikre

Tirsdagens Italienske Serie A Sikre…

Vi har stadig fidus til at dagens udehold går efter mesterskabet, selv om der både skal held og en super form til, at opfylde denne målsætning. Men formen er faktisk rigtig god og det er den stadigvæk.

Lecce – Lazio = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus at lege med…

Lecce virker modsat til næsten at have givet op, med lutre nederlag både før og efter genstarten. Det har naturligvis placeret dem helt nede, hvor det ser svært ud at overleve. 2 mandskaber virker til at have stemplet ud af Serie A, men Lecce har stadig nogle muligheder, selv om de virker en smule teoretiske, men der er trods alt 7 runder tilbage.

Lecce er modsat mange andre hold, faktisk bedre på udebane. Hjemme har det virkeligt skortet på gode oplevelser og kun 2 gange har de kunnet henrykke der fans på eget græs med sejre. Over halvdelen af hjemmekampene er tabt. Vi ser 2 hold på hver sit niveau mødes i dette opgør og det er ikke Lecce der har vores fokus i dag som vinder.

*

Lazio har til gengæld stadig både muligheder, form og chance for at ende øverst i tabellen om 7 runder. Men det er den “gamle dame” de er oppe imod og hun plejer ikke at vakle så tæt på mål. Men selvfølgelig skal muligheden afprøves og Lazio har en god form til at forfølge deres mål med.

Desværre tabte Lazio til AC Milan og derfor virker det rigtigt svært at fravriste Juventus mesterskabet. Der er i hvert fald ikke plads til pointtab i dag, men det er heller ikke særligt sandsynligt. Sikker udesejr i dag.

Lecce – Lazio = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus at lege med…

To Top