Bonus

Tirsdagens italienske Serie A Bonus…

Serie A er igen oppe i fulde omdrejninger – bortset fra, at de fodbold glade italienere må sidde på pub’er og derhjemme for at se deres helte på det grønne klæde på storskærme eller tv. Men nu har de igen noget at tale om når de mødes og udveksler fodbold viden i daglidagen.

Torino – Lazio = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid for de Højeste Odds hver dag…

Torino har faktisk fået OK med point i de første kampe, men det er svært at sige om det er formen eller de modstandere de har mødt indtil videre, der har gjort udfaldet. Med alt respekt er de mandskaber man har mødt ikke noget at råbe hurra for – dog var Cornelius “Djævlen” selv i de 2 kampe de spillede mod Parma, da han scorede hattrick i dem begge.

Torino er selvfølgelig bedste hjemme, men med en score på 13-23, så er der et problem der lyser op helt af selv – defensiven. Gæsternes score på udebane er 23-16, så Torino får lidt at se til i dette opgør. Vi ser ikke et Torino hold der er klar eller i form til at matche dagens modstandere og et 2 eller flermåls nederlag vil ikke overraske på redaktionen.

*

Lazio har et mål og det er Juventus der topper Serie A. Men de har også et Inter mandskab der ånder dem i nakken for at overtage 2. pladsen. Så det er kun sejre der tæller fra nu af og i de sidste 10 runder. Vi syntes faktisk på redaktionen, at der for en gangs skyld bare er en anelse spænding i Serie A – og det er fedt.

Lazio vandt senest hjemme over Fiorentina med 2-1. Men der har været en masse ballade i forbindelse med det straffespark der blev dømt, som sendte Lazio tilbage på vinderkurs til stillingen 1-1. Vi syntes da også på redaktionen at det er svært at se straffesparket, hvis ikke forsvars spillerne skal have hugget armene af.

Men det betød at da Lazio igen scorede senere i kampen, kunne de forlade hjemmebanen som vindere. Men Fiorentina havde godt fat i kampen i første halvleg og det vil være tilrettet til i dag, så der ikke tabes så mange bolde i opspillet, som tilfældet var. I dag vinder de sikkert.

Torino – Lazio = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid for de Højeste Odds hver dag…

To Top