Bonus

Tirsdagens italienske Bonus spil på BettingNews…

Det valgte opgør virker både spændende og seværdigt, mellem 2 mandskaber der gerne vil spille fodbold – men hvor gæsterne er klart det stærkeste hold. Men med et tændt hjemmehold, bliver det ikke en walk-over for gæsterne.

Verona – Napoli = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Verona er slet ikke så tossede hjemme foran egne fans – men de mangler jo i dag. Men man er nok ved at vende sig til de lidt stille tribuner og koncentrerer sig om banen og bolden. Verona er faktisk det 4. bedste hold til at spille hjemme i Serie A i denne sæson, hvor de har vundet 7 kampe, spillet 3 remis og 3 er tabt.

Motivationen er også til stede, da de kun har 1 point til dagens gæster, der ligger på den sidste plads med adgang til europæisk fodbold i næste sæson – og det skal prøves. Men når alt det er sagt, så tror vi ikke at Verona har styrken mod et hold der bare vokser og vokser under den nye træner.

*

Napoli ikke bare vokser og vokser i spillet. Nu har den nye træner også fået vendt alt det negative til noget positivt og er ved at redde sæsonen for Napoli. Men et eller andet sted er den reddet, for Napoli hentede pokal titlen foran “den gamle dame” Juventus – i en kamp der skulle ud i straffespark, før man havde fundet vinderen.

Så ingen tvivl om, at Napoli har fået selvtilliden tilbage og sådan et hold er alt andet lige svære at spille imod. Napoli er da også set på mandskabs siden et rigtigt hold og nu hvor det svinger igen, er vi sikre på at de er tilbage hvor de var før deres lokale krise. Vi er overbeviste om en udesejr også fordi Napoli har siddet over i denne weekend hvor hjemmeholdet spillede for 3 dage siden.

Verona – Napoli = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top