Frække

Tirsdagens hollandske Frækkert på BN…

Vi har hentet dagens “Frækkert” i den næstbedste hollandske række 1. Division, hvor vi forventer en målrig kamp og en ret sikker sejr til dagens gæster. Det Odds mener vi er en ren gave.

GA Eagles – Graafschap = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

GA Eagles ligger i midten af ligaen efter de første 6 runder, med 2 sejre, 2 gange remis og 2 nederlag. Så det er blevet til en jævn start for GA Eagles. Men det har været nogle heldige point de har fået i flere af deres kampe og det gode udlæg er ødelagt af en elendig form.

Lidt specielt er det at de ikke er så gode hjemme på egen bane, hvilket de fleste hold er. Begge hjemmekampe har været mod hold der ligger i den nederste del af ligaen – helt modsat dagen gæster. Til gengæld er de rækkens bedste på udebane. Vi tror ikke de har fået hjemmebanestyrken på plads til i dag og slet ikke på tanke at de får nok at se til.

*

Graafschap er et af de flittigt scorende mandskaber i den næstbedste række. 15 mål efter 5 opgør giver et snit på 3 og det antal tror vi faktisk på, at de rammer igen som minimum. Senest de var på udebane slog de Excelsior med 2-1, som er på samme niveau som dagens hjemmehold.

Vi er godt klar over, at nogen vil mene at den er lige på kanten. Vi mener da heller ikke man skal smide en formue efter denne kamp. Men vi spiller det samme beløb på alle anbefalinger, da vi tror på det vi lægger ud.

GA Eagles – Graafschap = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top