Nyhed

Tirsdagens franske “Special Bonus” udfordring på BN…

Endnu et fransk opgør, som i dette tilfælde er hentet i den bedste række i landet Ligue 1, hvor det er 2 af de mere toneangivende hold i rækken der her mødes, om hvem der skal ned i midten af række og hvem der fortsat skal med fremme.

Montpellier – Lille = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Montpellier er rigtig gode hjemme og har da også kun smidt en kamp helt på gulvet og spillet en enkelt remis, efter de første 8 hjemmekampe i denne sæson. Scoreren på 13-5 indikerer da også et solidt stykke arbejde. 

Hold som Bordeaux, Nice  og Marseille har prøvet uden held at få point med hjem fra De la Mosson, men disse hold formåede ikke engang at score – men tabte med hhv. 2 og 3 mål. Så Montpellier er stærke hjemme.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Lille er faktisk lige så stærke hjemme og endda en kende bedre, men på udebane halter de en hel del efter dagens hjemmehold. Kun 2 sejre efter 8 udekampe og det var mod 2 af de noget svagere hjemmehold – helt modsat dagens ditto.

Scoreren på 6-9 indikerer da også, at Lille gerne vil spille på en kontrolleret defensiv, som tilsyneladende ikke er skarp nok over de 90 minutter og derfor er det blevet til 4 nederlag indtil videre. Det 5 kommer helt sikkert i dag.

Montpellier – Lille = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top