Nyhed

Tirsdagens franske pokal Bonus spil på BN…

Fransk liga pokalfodbold er ikke en turnering der skaber så mange overskrifter eller seværdige kampe. Især ikke når man ikke er længere end nået til 1/32 finalerne. Men derfor kan man godt finde en favorit og udvælge et muligt resultat

Reims – Strasbourg = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Reims kan godt være tilfredse med deres indsats indtil videre i sæsonen, hvor de kun har tabt 2 kampe siden midten af september. Så både form og koncept er balanceret godt ud. Faktisk har Reims ikke nogen “stjerner” eller spillere der stråler mere end de andre.

Reims har til gengæld et samlet godt hold, hvor alle spiller for hinanden og klubben og ikke går op i personlig succes. Det har vist sig at være et rigtigt koncept for Reims i denne sæson, hvilket deres 6. plads i Ligue 1 bevidner.

I dag er det pokalbold og Reims er på hjemmebane. De plejer at have et godt tag på gæsterne og har aldrig tabt hjemme til dem. De har faktisk flere sejre end remis’er – så følelsen er god hos hjemmeholdet. Den følelse vil og motivation som Reims har i denne sæson, vil give dem en sejr i dagens pokalopgør.

*

Strasbourg er kommet igang efter en længere periode med middelmådige resultater. Men de seneste 4 kampe (inkl 1 pokalkamp) har givet sejre på stribe, men modstanderne har da heller ikke været fra toppen af poppen. Men det er selvfølgelig en indikation af, at der er sket en udvikling.

Men nogle sejre gør det ikke alene og den stabilitet det kræves hvis det hele skal ende med succes, savnes stadig. Da vi er nået til 1/4 finalerne, vil begge hold nok stille i stærkeste opstilling. Vi forventer en tæt dyst med få mål – men sejren går efter de 90 minutter til hjemmeholdet, der går videre til semifinalerne.

Reims – Strasbourg = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top