Nyhed

Tirsdagens franske Frækkert til masser af Guld…

Vi er igen taget til Frankrig for at hente en Frækkert og igen er det samme hold vi spiller imod, som har givet rigt meget guld i kassen indtil videre. Et tidligere mesterhold der bare skuffer og skuffer.

Monaco – Nice = 2 = Odds 3.80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Monaco er stadig helt ved siden af sig selv og vi kan på redaktionen heller ikke lige regne ud, hvad der egentligt foregår. For mandskabet er faktisk ret godt, men at få det til at fungerer virker godt nok svært.

Monaco skal ikke ligge i bunden med det mandskab og den økonomi som de har. I sidste sæson var det nærmest en løbende redningsaktion, som lykkedes. Denne er startet på en måde, så man får tanken at det sker også i denne sæson.

Normalt ville vi ALDRIG have spillet dette tegn, men med tanke på Monaco’s elendighed og gæsterne fornyede styrke – så anser vi det som muligt at hente dette gode odds.

*

Nice har ikke brilleret indtil videre, men er fornuftigt med og formen virker stigende. Hjemme har de tabt til Marseille, som også Monaco har gjort og vundet over Amiens.

Ude har de spillet 3 kampe og vundet de 2 af dem. De tabte godt nok senest ude til Montpellier, som også er rigtigt gode hjemme, men har slået hold som Rennes og Nimes.

Så det er et hold der godt kan spille på fremmed græs. Vi vurderer at de vil hente en sejr over et noget dårligt fungerende mandskab fra  lilleputstaten Monaco. 

Monaco – Nice = 2 = Odds 3.80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top