Frække

Tirsdagens franske “Frækkert” fra BN…

Vi snupper lige lidt mere fransk denne tirsdag og denne gang er det Ligue 2, som lægger kamp til den “Frække” kategori. En kamp mellem 2 hold hvis form stikker i hver sin retning.

Nancy – Nimes = 2 = Odds 2,25
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Startbonus…

Nancy spiller hjemmekampe på Stade Marcel Picot i Nancy og det har i den seneste periode, bestemt ikke været deres favorit stadion. Ingen sejre i deres seneste 6 hjemmekampe fortæller om noget der kan ligne en krise.

Men formen er da også generelt dårlig, med kun 5 point i deres seneste 5 kampe. Noget skyldes skader, men andet er også fordi spillet ikke virker på banen i denne periode. De startede ellers godt – men nu ser det ud til at de ryger gennem rækken.

*

Nimes er modsat med fremme som rækkens nr. 2 og er i en fornuftig form, især i forhold til hjemmeholdet. Nancy har hentet det dobbelte i point i forhold til hjemmeholdet over de seneste 5 kampe.

På udebane vinder de ca. hver 2. kamp. 5 sejre og 3 nederlag, ud af 8 kampe på fremmed græs. Med tanke på hjemmeholdet formåen i denne periode og at Nimes plejer at have et godt tag på Nancy, både hjemme og ude tror vi fuldt og fast på en udesejr.

Nancy – Nimes = 2 = Odds 2,25
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Startbonus…

To Top