Frække

Tirsdagens “Frækkerten” fra BNs redaktion…

Også dagens valg i kategorien “Frække” er hentet i den lille pokalturnering Checkatrade Trophy i England, hvor det er muligt for de noget mindre hold/klubber, at opnå en triumf og tjene nogle gode skillinger til klubkassen.

Charlton – Portsmouth = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

Charlton er formmæssigt en del bedre end dagens gæster fra Portsmouth og ligger da også nr. 4 i turneringen hele 10 point foran dagens gæster. Og dem har de faktisk et rigtigt godt tag på.

De seneste 3 gange de har mødtes har Charlton vundet, endda på udebane – og i dag spiller de hjemme på The Valley i London og her er de en helt anden størrelse.

Formen har været god gennem hele sæsonen og det indikerer 4. pladsen da også. Charlton er fri af skader og kan har derfor en del spillere at vælge imellem til dagens opgør. Vi er sikre på at de vinder kampen.

*

Portsmouth er inde i en krise og den har nu varet mindst de seneste 4 kampe, som alle tabt. Der er også kun scoret en enkelt gang, men de har selv indkasseret 6 mål – og så er det svært at vinde fodboldkampe.

Der er en del skade i truppen og vi vurderer, at man vil spare på nogle af de bærende kræfter til turneringskampene og stile med lidt flere af de spillere, der normalt ikke starter inde. Det vil svække holdet og med et friskt spillende hjemmehold, vil de abe med et par mål.

Charlton – Portsmouth = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

To Top