Frække

Tirsdagens Frækkert fra Spanien’s La Liga 2…

Dagens sidste anbefaling er som skrevet herover, hentet i den næstbedste spanske række. Det er 2 mandskaber der begge kæmper for at overleve sæsonen, men hjemmeholdet er oprykkere har stadig lidt af gejsten tilbage – især hjemme.

Castellon – Alcorcon = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus…

Castellon er oprykkere fra Segunda Division B og har haft en godkendt, men også noget tung start. Der er da også en stort spring i niveau mellem de 2 rækker, men Castellon er ved at vænne sig til niveauet. Det er selvfølgelig hjemme, de både skal og vil hente de fleste af deres point. Men kan de blive ved med at fedte sig til remiser på udebane, så skal det nok gå.

Det var da også tæt på i weekendens opgør, hvor de rejste hjem fra stærke Valladolid med et 1-2 nederlag. Det var faktisk et jævnbyrdigt opgør, men Valladolid var for stærke set over hele kampen. I dag er Castellon hjemme og så er de noget bedre. Vi tror på dem i dag.

*

Alcorcon er helt til rotterne og det er placeringen i La Liga 2 også. Helt i bund med en forfærdelig negativ score. Der er nu spillet 12 runder, med en udsat kamp i hånden og alligevel er der kun kommet 4 sølle point ind på kontoen. Så det er også mod de ringere mandskaber at Alcorcon de taber. Vi tror faktisk at de ryger ned og er i gang med at isolere sig i bunden.

Selv om de vandt i weekenden, så var det hjemme og det var mod formsvage Lugo med kun 1-0. Alle sejre giver selvtillid, men Alcorcon er ikke hjemme i trygge rammer. Af deres samlede 7 point er kun 1 af dem hentet på udebane. De går efter det ene point ved at stå meget kompakt, men vi tror at Castellon får scoret. Og indtil nu har Alcorcon ikke scoret på fremmed græs efter 5 forsøg.

Castellon – Alcorcon = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus…

To Top