Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra Proximus League i Belgien…

Vi slutter af i den næstbedste belgiske række, hvor vi har fundet et frækt Odds på et ret muligt udfald og det kan vi ikke holde fingrene fra. Nogle ville mene den er på kanten, men vi føler os ret overbeviste.

St. Gilloise – Beerschot Wilrijk = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebet tilbud…

St. Gilloise ligger 1 point fra topholdet fra KV Mechelen, men kun på en 4. plads. Så der er tæt kampløb i toppen om at rykke op. St Gilloise har den bedste form i rækken pt. og er gode både ude og hjemme.

Defensiven er blandt rækkens bedste og det er deres antal mål også. Så det er et hold der har fat i den lange ende i denne sæson. Kun KV Mechelen har formået at vinde over St. Gilloise på hjemmebane, de øvrige kamp har givet 2 sejre og en remis. Vi fornemmer endnu en hjemmesejr.

*

Beerschot Wilrijk er lidt anderledes skruet sammen. Rigtig gode hjemme, som i rækkens bedste hjemmehold – men ude er halter de en smule. Men de har dog fået skrabet 18 point sammen, som er det samme som topholdet.

Men defensiven er ikke helt oppe og ringe og i de 5 spillede udekampe indtil nu, har de lukket 10 mål ind. Så med kun 1 sejr, 2 gange remis og 2 nederlag, tror vi ikke de får point mod et formstærkt hjemmehold. Og odds’et er da heller ikke til at kimse af.

St. Gilloise – Beerschot Wilrijk = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebet tilbud…

 

 

To Top