Frække

Tirsdagens “Frækkert” fra Premier League…

Vi slutter denne varme forårs tirsdag af med et 6-points drama fra bunde af den engelske Premier League, hvor det tabende mandskab kan få det endelige dødstød – eller i hvert fald tæt på.

Swansea – Southampton = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får kr. 100,- i Freebet, selvom du er kunde…

Swansea ligger placeret som det bedste hold under stregen og burde egentligt være meget mere på, end deres 3 seneste kampe har vist. For de er alle tabt, og vi skal hele 9 runder tilbage for at finde den seneste sejr.

Ikke kun formen er på kanten af småt brændbart, men også mandskabet som er ramt af en del skader og det er helt klart ikke det rigtige tidspunkt at skulle være udfordret også på den front. Vi tror bare ikke mere på Swansea i denne sæson.

*

Southampton har fået lidt medvind på det sidste og hentet 5 vigtige point i de seneste 4 kampe. Blandt andet kan det ses at formen er inde i en bedring, efter de 2 seneste udekampe.

Her mødte man hhv. Leicester og Everton, hvor man begge steder hentede en remis. Dagens hjemmehold har slet ikke samme niveau som disse 2 mandskaber. Southampton vinder i dag og redder sig endnu en sæson i Premier League.

Swansea – Southampton = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får kr. 100,- i Freebet, selvom du er kunde…

To Top