Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra Premier League…

Dagens sidste anbefaling er hentet i den bedste engelske række, hvor hjemmeholdet har en hel del danskere på holdet. Om det er derfor de ligger sidst er ikke til at vide, men godt har de ikke spillet i lang tid.

Huddersfield – Wolves = 2 = Odds 1,95
Her kan du åbne flere konti med Paypal og scorer flere bonusser

Huddersfield har indtil flere danske spillere på holdet. Men det ser ud til, at det store antal danske spillere i Premier League, bliver væsentligt reduceret i næste sæson.

Huddersfield ligger nemlig både sidst og håbløst sidst, med kun 11 point efter 27 kampe. Der er sikkert heller ikke nogen der kan huske sejrssangen, for det er 16 kampe siden den sidst har været taget i anvendelse.

14 kampe med nederlag og 1 remis, er der at kigge tilbage på i de seneste 15 runder. Med 14 point op til en redning ligner det allerede en nedrykning og efter dagens kamp vil det helt sikkert ikke se bedre ud.

*

Wolves kan modsat se tilbage på en god periode i de 10 seneste kampe. Kun 1 nederlag i både hjemme og udekampe er et tegn på en rigtig god form. De er da også stadig med i FA Cup’en og ligger nr. 8 i Premier League.

Så det er bestemt en godkendt sæson indtil videre. Vi kan ikke se hvorfor de skulle sætte farten, da også placeringen i ligaen har store økonomiske aspekter, så de banker videre derud af med endnu en sejr.

Huddersfield – Wolves = 2 = Odds 1,95
Her kan du åbne flere konti med Paypal og scorer flere bonusser

To Top