Frække

Tirsdagens “Frækkert” fra Panelet på BN…

Man kan stadig ane det skulle have været sommer i Danmark, da vejret helt utroligt faktisk er tåleligt at opholde sig i udendørs, men nu er det Betting det drejer sig om og her er det den engelske pokal Carabao Cup, der lægger kamp til.

Bristol City – Stoke = 2 = Odds 2,05
Den Bookmaker DU stadig mangler at hente DIN bonus hos…

Bristol City holder normalt til i Championship som er den 2. bedste engelske række hvor de lige pt indtager 8. pladsen. Hjemme på eget græs har de Spillet 4kampe hvor de 2 er vundet og 2 er spillet uafgjort.

De to kampe de har vundet er vundet vundet over Barnsley og Derby som begge holder til i den sidste halvdel af rækken og som ikke har fået en ret god start på den nye sæson. Begge de to har et forsvar der har været hullet som en si og har lukket 11 mål ind hver.

De to uafgjorte kampe er mod Millwall og Aston Villa som også begge ligger under midten i tabellen. Bristol har lidt et nederlag indtil nu og det til Birmingham som ligger helt i bund i rækken.

Bristol er et udmærket hold, men de har bare rigtig svært ved at ret meget andet end at spille lige op med de hold som de gerne vil måle sig med. Og dem skulle de gerne slå engang imellem for at komme højere op i rækken. I dag møder de Stoke som er fra en bedre række og som har et langt bedre hold.

*

Stoke er et hjemmebane dræber hold, forstået på den måde at de rigtig ofte tager point fra favoritterne når de kommer på besøg hvilket vi senest så i deres 1-0 sejer over Arsenal og i deres 2-2 kamp mod mægtige Man U.

Stoke er ikke et hold man skal afskrive, for de overrasker tit og ofte når man mindst venter det, faktisk er det ret overraskende at de så ofte bliver undervurderet af bookmakerne som det er tilfældet, hvilket vi også mener det er i dag.

Selvom de er på udebane hvor de har haft det svært endt til nu, bør de uden de store problemer kunne slå de lidt svingende Bristol city i dagens opgør.

Bristol City – Stoke = 2 = Odds 2,05
Den Bookmaker DU stadig mangler at hente DIN bonus hos…

To Top