Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra League One…

Vi slutter denne tirsdag af med et rigtigt godt odds i et opgør, som vi selv havde med ind under kategorien den “Sikre”. Men da vi så odds’et smed vi den i den “Frække” kategori – men vi er ret overbeviste om vores valg går igennem.

Plymouth – Walsall = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

Plymouth var begyndt at se nedrykningsstregen blive viklet rundt om halsen og lignede et hold der var på vej ned i League Two. Men det nye år har virket sm nærmest en åbenbaring.

Kun lutre sejre i 2019 og flere af dem mod hold der ligger langt oppe i tabellen. Så endelig har man fundet både formen og melodien i Plymouth og vi er overbeviste om, at de har ramt en længere stime.

*

Walsall har bestemt heller ikke noget at råbe hurra for i denne periode. Modsat dagens hjemmehold startede de faktisk sæsonen rigtigt godt. Men de er faldet mere og mere sammen og fra midten af december til midten af januar, var det nærmest et mareridt.

De vandt dog lidt overraskende på udebane over Gillingham, men de er også i langt ringere form en dagens hjemmehold. Men på den anden side er slet ikke så tossede på fremmed græs.

Og det er også derfor vi vurderer, at Bookmakerne har sat odds’et så utroligt højt. Men med et Plymouth der har ramt formen og på hjemmebane, hvor de normalt er stærke, så tror vi mest på en hjemmesejr.

Plymouth – Walsall = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top