Frække

Tirsdagens Frækkert fra Euro League Kvalen…

Selv om der stadig er gang i Europa League fra sidste sæson, så er man allerede begyndt på de indledende runder til den kommende sæsons Europa League. Det kan være svært at spå om de hold man ikke hører så meget til, men vi har dog en god mavefornemmelse af dette opgør.

Dynamo Brest – FC Astana = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Dynamo Brest spiller til dagligt i den bedste Hviderussiske liga – landet der har mange udfordringer i denne periode, udover Corvid-19. Den demokratiske process er sat i gang og så må man håbe for det Hviderussiske folk, at det lykkedes.

Man har ikke holdt pause i den Hviderussiske fodboldturnering, så de har været i gang hele tiden. Det er bestemt ikke Dyn. Brest sæson i år, da de ligger og roder nede på en 9 plads, som er den bedste plads i den nederste halvdel. De er selvfølgelig bedst hjemme og vil være opsat til denne kamp.

Vi mener dog bare på redaktionen, at til trods for hjemmebanen er gæsternes styrke et par niveauer over. Så selv om alt kan ske i fodbold – rammer miraklet ikke det Hviderussiske mandskab i dag.

*

FC Astana er også i gang med deres sæson, som er ny og kun lige gået i gang. FC Atstana kommer fra Kazakhstan og er for det meste at finde blandt de øverste efter turneringen. Det er også en af de få klubber, hvor der er gode penge at hente – med tanke på landets økonomi generelt.

FC Astana har før været med i gruppespillet og er et fornuftigt spillende mandskab, men kun med mindre stjerner fra russisk fodbold. Men de har en evne til at tro meget på sig selv og det bærer dem ofte langt – lige indtil de møder de taktisk stærke mandskaber fra Europa. Vi tror de går videre til næste runde med 2 sejre over Dyn. Brest.

Dynamo Brest – FC Astana = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top