Frække

Tirsdagens Frækkert fra Englands niveau 3…

Vi slutterdagens anbefalinger af i League One, hvor det er 2 af Play-Offs kandidaterne der tørner sammen. Ingen af dem kan prale af deres nuværende form, men hjemmeholdet er blandt de bedste i ligaen på eget græs.

Peterborough – Portsmouth = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny…

Peterborough ligger før dette opgør på 2. pladsen, som giver direkte oprykning til Championship. De er dog kun 3 point efter førerholdet fra hold, men de har til gengæld spillet 2 kampe mere. Så en direkte oprykning er bestemt indenfor rækkevidde. De seneste 2 runder har dog ikke været en succes, da de tabte hjemme til netop Hull og udekampen før. 

Trods nederlaget hjemme til topholdet, er de stadig det bedste mandskab på eget græs i denne sæson, med kun 2 nederlag og 12 sejre, efter 16 kampe Weston Homes Stadium. Så vi vurderer, at det seneste hjemmenederlag til Hull, var en enlig svale – mod et stærkt spillende tophold. Det kan man ikke anklage dagens gæster for i denne periode.

*

Portsmouth er faktisk ikke så ringe på fremmed græs, men heller ikke lige så stærke som eksempelvis Hull. De 2 seneste udekampe blev begge tabt og det ene var til Northampton, som befinder sig under stregen i ligaen. I sidste runde tabte de til nr. 4 fra Sunderland og dagens hjemmehold er en del bedre.

Formen er da heller ikke noget at råbe hurra for, med kun 4 point i de seneste 7 kampe. Så det virker lidt som om, at Portsmouth er ved at få gummiben eller er en smule slidte. Det er ikke grundet skader, så det er spillet der ikke helt er på et ønsket niveau. I dag møder de et rigtigt stærkt hjemmehold – og vi er ret overbeviste om, at de sætter alle 3 point til her.

Peterborough – Portsmouth = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny…

To Top