Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra den tyske DFB Pokal…

Tirsdagens sidste anbefaling er hentet i den tyske pokalturnering, hvor man efterhånden er nået frem til 1/8 finalerne og der kun er 3 runder til finalen og en mulig triumf, for det hold der går hele vejen.

Hamburger SV. – Nürnberg = 1 = Odds 2,00
Spiller hvor du kan oprette flere konti uanset alder…

Hamburger SV. går nok ikke hele vejen, men vi er ret overbeviste om, at de går videre efter dagens opgør hjemme på Volkspark stadion. Her har de igen fundet den gamle styrke frem og er på vej tilbage til den bedste tyske række i sikker stil.

Hamburger SV var det eneste hold i Bundesligaen indtil sidste sæson, der aldrig havde spillet andet i den bedste tyske række. Så det var et historisk øjeblik da nedrykningen var en realitet – men ikke af den gode slags.

De virker til hurtigt at have rystet chokket af sig og ligger lunt til at vende tilbage i toppen af 2. Bundesliga. Den gode form og selvtillid vil give dem den nødvendige fordel der skal ti for, at slå dagens gæster fra den bedste række.

*

Nürnberg og Hamburger SV kan meget vel bytte plads i næste sæson, for Nürnberg ser ikke ud til at holde hele vejen i Bundesligaen. Der er hele 6 point op til den rigtige side af stregen, men formen er elendig.

Selv om dagens hjemmehold er fra rækken under, skal man ikke tage fejl. Nürnberg vil få kam til deres hår og vi vurderer på BN, at HSV er et bedre hold i denne periode og også set over de 2 holds niveau og evner på banen.

Hamburger SV. – Nürnberg = 1 = Odds 2,00
Spiller hvor du kan oprette flere konti uanset alder…

To Top