Nyhed

Tirsdagens “Frækkert” fra den skotske turnering…

Vi indrømmer gerne, at det ikke har været nemt at finde spillebare kampe, som vi selv havde lyst til at smide noget guld efter. Men der var alligevel en sidste denne tirsdag, som vi henter i den næstbedste skotske række Championship.

Dundee Utd – Ross County = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Dundee Utd. ligger nr. 2 i den næstbedste skotske række og ligner et hold der godt kunne ende med at rykke op i den sidste ende. Det bliver dog ikke via en direkte oprykning, da dagens gæster allerede har sat sig sikkert på den.

Dundee Utd. har hele 11 point op til dagens gæster fra Ross County og med kun 9 runder tilbage, så vil et nederlag i dag, gøre det rimeligt umuligt. Hjemme har de kun tabt 3 kampe i denne sæson

Det var bl.a til dagens gæster, som man seneste tabte med 1-5 til. Vi kan ikke rigtigt se, at der er sket en formfremgang, da formen faktisk virker en smule faldende. Det virker faktisk som om, at de ikke tror på den direkte oprykning mere og gør sig klar de de nervepirrende play offs kampe.

*

Ross County er et niveau bedre end alle de andre hold i rækken, og kun en dårlig dag giver modstanderne en chance. Vi tror dog ikke på den dårlige dag, da de ikke har tabt siden starten af januar.

Herefter har den stået på 6 sejre og en enkelt remis. Ross County har det i det hele taget godt med dagens hjemmehold. Det er uanset om de møder dem hjemme eller ude.

Kun på hjemmebane har de tabt til Dundee Utd. i de seneste mange år og i dag er de på udebane – så det sker ikke. Det er faktisk heller ikke unormalt, at de vinder med 3-4 mål.

Dundee Utd – Ross County = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top