Frække

Tirsdagens “Frækkert” fra CL Topbrag…

Dagens “frækkert” er også hentet i Champions League og det er nok det opgør langt de fleste vil skæve til i aften, når kampene fra den sidste runde i denne sæsons gruppespil afvikles med bl.a dette topbrag.

Bayern M. – PSG = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får markedet frækkeste Bonus med 3x indsatsen…

Bayern München er ikke helt den samme støbning som i de foregående år og har ved flere lejligheder vist sjældne svaghedstegn. Man har allerede sat point til i 4 Bundesliga kampe, hvoraf de 2 er tabt.

I udekampen mod PSG lignede de en slatten klud, da den franske klub først tog rigtigt fat og hentede en 3-0 sejr. Seneste Bundesligakamp tabte man ude til B.M. Gladbach, hvilket kom bag på mange og PSG er af en helt anden størrelse.

Det bliver nok aftnenens mest seværdige kamp på TV eller stream, men vi vurderer, at B. München i det lange løb ikke kan holde PSG tilbage og vil blive løbet over ende, selv hjemme på Allianz Arena.

*

PSG er som beskrevet et rigtigt godt hold der er i en rigtig god form. På redaktionen mener vi kun, at det er Manchester City og Pepe Guardiola’s mandskab, der kan matche dette franske hold i denne sæson.

Nederlag, hvad er det – vil de flest PSG spillere sikkert sige – men de har dog spillet 2 kampe remis, ud af 19 kampe i alle turneringer – men det er bare et tegn på, at det ikke er robotter, men mennesker med numre på ryggen, der spiller på PSG.

Bayern M. – PSG = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får markedet frækkeste Bonus med 3x indsatsen…

To Top